Bijzonder weekendje weg met een caravan of kampeerbusje van Tralaluna

Met Tralaluna kun je een bijzonder weekendje weg! Onze retro campers en caravans zorgen voor een unieke sfeer in het mooie Drenthe. De casita’s hebben een nostalgische sfeer, met een retrobehangetje, oldtimerbekleding, bordspelletjes, boeken, vuurkorfjes en ligstoelen. Even helemaal onthaasten in vintagestijl!

Samen met de familie op pad voor een uniek weekendje weg? Of toch liever met zijn tweetjes? Met onze casita on wheels weet je zeker dat je na afloop terugkijkt op een bijzonder uitje.

Huur een kampeerbusje van Tralaluna en ontdek Drenthe

Alle spullen inladen en op pad! In een retro kampeerbusje zijn kookspullen, beddengoed, stoelen en tafels én spelletjes aanwezig. Je hoeft dus alleen nog wat persoonlijke bagage te pakken. De kampeerbusjes hebben elk een eigen karakter. Wil je toeren met Ome Tinus? Of tutten met tante Toos? Bekijk onze kampeerbusjes.

Huur een unieke retro caravan

Tralaluna heeft drie caravans voor een bijzonder weekendje weg. Verblijven in deze oldtimers vergeet je niet snel! De scharrelkip en Kip de rooie haan zijn beiden hippe kippen. Daarnaast is er onze Otje, een Otten caravan uit 1964. Allen hebben zij een retro interieur met bijpassende accessoires. Bekijk onze caravans.

Roadtrips voor een bijzonder weekendje weg

Speciaal voor een echt onvergetelijk weekend hebben wij de Tralaluna roadtrips gemaakt. Indien je kiest voor een pakketreis is alles inbegrepen en kun je zorgeloos op reis. Wij regelen dan ook alvast de kampeerterreinen en de toeristische informatie van de regio. Wil je een culinair feestje tijdens de ‘Proef Drenthe’ roadtrip? Of een veelzijdig (maar nog niet zo toeristisch) gedeelte van Groningen ontdekken?