Caravan

Huur onze retro caravan "Ribbel"

Deze oldtimer Sterkeman met een vrolijk en origineel interieur biedt een fijn onderkomen tot aan 5 personen. We zetten hem graag voor jullie neer, On the Spot, voor een sfeervol verblijf. 

Vive la vie met met:

  • Aan de ene kant een ruime zithoek. De tafel kun je weghalen waardoor twee eenpersoonsbedden te gebruiken zijn. Tussen beiden kan nog een extra slaapplaats gemaakt worden (matje op de grond). Aan de ene kant een lange bank, uit te klappen tot tweepersoonsbed. 
  • Links van de entree een keukenplek waarbij het anarechtblad verlengd kan worden met een klapstuk. Stromend water, een tweepitsgasstel en alle keukengerei zijn aanwezig. Rechts van de entree een voormalig badkamertje, nu dienstdoende als aardappelhok, opberghok en plek waar de koelkast staat. 
  • een aparte (kledingkast) met hangers uit vroegere tijden.
  • Inventaris is geheel in vrolijke retro stijl met originele details. Fijne glazen en aardewerk sieren de tafel.
  • De luifel geeft heerlijke schaduwbuitenstoelen en tafel tevens aanwezig
  • Voor een fris moment is een electrisch kacheltje verwarmend. Extra dekentjes en waterkruikjes standaar aanwezig tijdens het voor- en naseizoen.

Gemakspakket verzorgen we graag voor je: opgemaakte dekbedden, handdoeken, koffie&thee, suiker&peper&zout, keukenlinnen & keukenrol, afwasmiddel e.d zijn dan aanwezig.

De Ribbel  wordt kant en klaar aangeboden (On the Spot) op natuurkampeerterrein De Voscheheugte in Mantinge. Luifeltje staat uit, koelkastje koud, ready to relax!