Backyard Tiny House

Een sfeervol Tiny House, ruim voor 2 personen. De bedden kunnen als enkele of als een tweepersoons  worden opgesteld, dus of je nu met een wandelvriendin komt of je liefste lief, deze plek is geschikt!

Ontdek de Backyard

Dit Tiny House met eigen badhuisje staat aan de rand van een grote bostuin, in de ‘backyard’ van de reislustige Aart-Jan en Jill. Zij runde eerder een camping. Gastvrijheid en gasten hun privé respecteren zit wel goed bij hen. In periodes waar zij de weide wereld weer intrekken, wordt het gastheerschap verzorgd door een van ons, vanuit Tralaluna.

Tiny Living

Compact en ruim, praktisch en sfeervol. De keuken heeft een koelkast, warm/koud water, inductiekookplaat en uiteraard een gehele inventaris om te kunnen koken en tafelen. Met fijne wijnglazen en koffiekoppen. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed òf twee enkele bedden, net zoals je het hebben wilt. Een eet- en zithoek maken de living verder compleet.

houtkachel Tiny House

Warm in de winter, koel in de zomer

Backyard Meppen is behaaglijk gedurende het gehele jaar, dankzij ecologische isolatie, airco die zowel verwarmd als koelt èn een gezellige houtkachel. Ook buiten kun je knus en warmpjes bij een vuurtje zitten. Hout is verkrijgbaar en wil je mootjes hakken, een hakbijl is aanwezig!

Cruise douche?

Het badhuisje op steenworpafstand is voor privé gebruik en heeft een toilet, wastafel en douche. Van buiten niet herkenbaar dat de basis van de badkamer een sanitair unit van een boot betreft. Of het van een cruiseschip komt die nooit de zee op ging, we weten het niet zeker maar zou zo maar kunnen.

Ontspannen in de natuur

Het Tiny House staat aan de rand van het authentieke dorpje Meppen en grenst aan het natuurgebied Mepperdennen. Je loopt zo weg het bos in, over stukjes stuifzand, heide en jeneverbes-struwelen. Vrijwel nergens in Drenthe vind je zulke mooie  oude jeneverbesstruwelen als hier. In de directe omgeving zijn nog meer, relatief onontdekte, natuurgebieden. Ook voor de vogelliefhebber pareltjes. In het huisje liggen tips en kaarten voor je klaar in de vvv-lektuurbak.

Veelgestelde vragen

Waar staat Tiny House Backyard Meppen?

Met hoeveel kunnen we slapen in het Tiny House?

Mag ik een kampvuur maken?

Op welke dagen en tijden kan ik aankomen en wat zijn de in- en uitchecktijden?

Wat is aanwezig in het Tiny House?

Hoe zit het met WiFi?

Kan ik in alle seizoenen overnachten in dit Tiny House

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Is er een winkel in de buurt?

Waar kan ik een lekker hapje eten?

Kan ik fietsen huren?

Mag de hond mee?

Hoe gaat reserveren in zijn werk?

Kan ik ook Tiny House Hoppen?

Benieuwd wat anderen zeggen?

Het is een verassende plek, ontspannend, weinig buiten verlichting, wat ten goede komt aan de natuur. Vuur maken mag en dat ziet er in het donker heel gezellig uit op camping.

Super ervaring als je even op jezelf of met z’n twee wat rust wil. Heel mooie omgeving die veel te bieden heeft. Als je even wil vertragen, is dit de ideale plek.

Hele fijne rustige plek met veel buitenruimte er omheen. Compleet ingericht knus huisje met comfortabel bed. Heerlijk gegeten bij het bos restaurant! Aardige behulpzame medewerkers. Aan alles is gedacht om er een heel relaxt

Lees meer

Super, echt een top locatie voor een natuurhuisje. Alles was super geregeld en netjes/schoon. Heerlijk gegeten en lekker kampvuur gemaakt met een prachtig uitzicht.

Heerlijke vakantie gehad in een super leuk tiny house on wheels. Eten in het restaurant was heerlijk. Mensen gastvrij, verzorging douche etc. uitstekend. Omgeving fantastisch. Absolute aanrader.

Heerlijke plek om tot rust te komen, mooie uitzicht velden, en mooie wandel paden. Keurig netjes. Grote ramen met prachtig uitzicht over de landen. Heerlijke open haard en warm water. De bedden waren ook goed, en een prima ke

Lees meer

Geweldig huisje. Heel sfeervol. Mooier dan op de foto’s. Ook ruimer dan ik van te voren dacht. Prachtige wandelroutes door mantingerzand

@tralaluna volgen?

Volg onze social media kanalen en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe creaties en plekjes zijn en kun je mee reizen met onze avonturen.