Avontuurlijke Roadtrips

Een bus gekozen en nu? Je kunt zelf campings gaan zoeken en regelen.  Of….je kunt ook kiezen voor meer gemak èn verrassing door je reservering een upgrade te geven met een roadtrip. De kampeerterreinen zijn dan ook geregeld en je krijgt een persoonlijk reisboekje mee met actuele tips op maat.

Bijzondere plekjes ontdekken 

Een duik in een idyllisch zwemmeertje, rondstruinen in een kunsttuin, staren vanuit een uitkijktoren, de lekkerste streekprodukten proeven, overnachten op bijzondere campings, het is maar een greep uit te ontdekken plekjes. Je volgt geen vaste route en je hoeft je niet aan een tijdschema te houden.

Gemak èn vrijheid om je eigen tempo en weg te bepalen.

Verrassingsreis

Je raadt het al, het blijft een verrassing waar je heen gaat. Open per dag een enveloppe en zet koers aan de hand van de kaarten, pittstop-tips en je eigen ingevingen. Inclusief…een verrassing.

Lees meer

Proef de Streek

Je smaakpapillen krijgen de kost wanneer je kiest voor de Proef de Streek Roadtrip. De heerlijkste streekprodukten liggen op de route. Zien, horen en proeven, het ligt soms letterlijk voor het oprapen!

Lees meer

Natuurkampeer Roadtrip

Ontdek de diversiteit aan prachtige natuurgebieden in Drenthe, Groningen en /of Friesland. Met tips voor natuurbelevingen en de Nationaal Parken èn de meer onbekende plekjes op de kaart. Overnachten doe je op Natuurkampeerterreinen.

Lees meer

Gezins Roadtrip

Op pad gaan met een rijdend huisje is al leuk. Wij maken het met deze roadtrip nog leuker èn relaxter voor je door kindgerichte uitjes en plekjes voor je op de kaart te zetten. Ook bij de keuze voor camping houden we rekening met jullie specifieke wensen.

Lees meer

Elfstedentocht

De tocht der tochten, niet op de schaats maar met een toffe kampeerbus bezoek je alle 11 steden. Geen ijs onder je voeten, wel stempels halen!

Lees meer

Van Gogh Roadtrip

Geinspireerd door Van Gogh. Ontdek het land en de plekken waar Van Gogh rust en inspiratie vond. Luister verhalen, bewonder het landschap, zie kunst. Ervaar zelf het Drenthe-effect.

Lees meer

Koloniën van Weldadigheid Roadtrip

Reis door het UNESCO Werelderfgoed en laat je verwonderen en inspireren. Een Roadtrip van Frederiksoord naar Veenhuizen, of andersom, door het land van kolonisten en veen. Een roadtrip vol verhalen.

Lees meer

Picknicken in Drenthe

Deze roadtrip kun je kiezen voor een dagje uit. De hele dag met een busje op pad, tot de zon gezakt is. Je krijgt tips mee voor waar te gaan en staan èn een rijk gevulde picknickmand.

Lees meer

@tralaluna volgen?

Volg onze social media kanalen en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe creaties en plekjes zijn en kun je mee reizen met onze avonturen.