Tralaluna Campings

Mooie (natuur) kampeerterreinen in Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel. Waar je iets speciaals kunt ervaren. Op de ene plek is dat echte rust, op de andere plek juist wat reuring. Sowieso altijd natuur, sfeervol en geen poespas zoals aangeklede menskonijnen die je kinderen ophalen voor een dag vullend programma.

Het speuren naar plekjes en ze zelf bezoeken, is een leuk onderdeel van onze onderneming. Het persoonlijke contact maakt advies geven een stuk makkelijker en zeker leuk is ook dat Tralaluna gasten een enthousiast welkom ervaren op de verschillende campings.

Slow travel in Drenthe

Roadtrip met een kampeerbusje is slow travel. Door de relaxte manier van reizen kun je de provincie echt ervaren. Er is zoveel te ontdekken in Drenthe. Als je een paar dagen komt, heb je als ontdekkingsgebied aan deze provincie meer dan genoeg. Menigeen komt terug met de conclusie dat de tijd tekort schoot en er nog veel redenen zijn om terug te keren. Ga je langer op pad, dan is een deel van Friesland, Groningen en/of Overijssel ontdekken ook zeker leuk.

Je kunt zelf bepalen waar je wilt verblijven, je hebt wellicht al adresjes voor ogen of geregeld. Helemaal prima! We willen je ook op weg helpen met onze roadtrips. Dan zorgen wij voor de reservering van de campings én voor alle informatie over leuke stops onderweg, zodat je zorgeloos kunt genieten. We kunnen een overzicht van campings en voorstel toesturen of je maakt het extra avontuurlijk met een verrassingsroadtrip. Kiezen of loslaten, net wat jij wilt.

Bijzondere plekjes ontdekken  

Met trots laten we je kennismaken met lokale parels. We geven gasten graag persoonlijke tips, gericht op het reisgezelschap en interesses. Wat begon met een kladje, werd een a4-tje en is inmiddels een klein werkstukje geworden wat we op maat nu maken en als persoonlijk reisgidsje bundelen. Ingrediënten die wij daar graag inzetten zijn bijvoorbeeld speelbossen, natuurzwemwater, informatiepunten, lekkere adresjes, streekprodukten, lokale mooimakers en uiteraard de natuurparels. Zijn er specifieke wensen, zoals viswater, paardrijden, mountainbiken, dan nemen we die ook op in het overzicht. Ook een actuele tipagenda, met bijvoorbeeld vintage- of biologische markten, houden we voor je bij.

Kies een combi

Er wordt geregeld voor een combi-vakantie gekozen. Ook daarin denken we graag mee. Bijvoorbeeld eerst een paar dagen landen, rust vinden bij het kampvuur en uitslapen in een van de retro caravans, dan fris uitgerust 2 weken de noordelijke provincies verkennen en afsluiten (want je wilt nog niet naar huis) in een van de Tiny Houses.

@tralaluna volgen?

Volg onze social media kanalen en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe creaties en plekjes zijn en kun je mee reizen met onze avonturen.