Gasten Reviews

Reviews van Tralaluna gasten zijn op verschillende plekken te vinden. Zowel online (Google, Facebook en op verschillende verhuurplatforms) als op onze eigen website (bij de verschillende accommodaties). 

Een greep uit wat  gasten schreven over hun Tralaluna ervaring:

Heerlijke plek om tot rust te komen, mooie uitzicht velden, en mooie wandel paden. Keurig netjes. Grote ramen met prachtig uitzicht over de landen. Heerlijke open haard en warm water. De bedden waren ook goed, en een prima keukentje om eten te bereiden. Alles zat er in, en de stijl was prachtig. Hele fijne rustige plek met veel buitenruimte er omheen. Compleet ingericht knus huisje met comfortabel bed. Heerlijk gegeten bij het restaurant! Aardige behulpzame medewerkers. Aan alles is gedacht om er een heel relaxt verblijf van te maken.

Lydia – Tiny Tralaluna – Natuurhuisje

Met mijn puberdochter 6 dagen op pad geweest met de Tempo Matador. We hadden eenverrassingsroadtrip geboekt, iedere dag een envelop open maken en kijken waar we de nacht gingen doorbrengen. Leuk en spannend. Alle campings waren super leuk, voor ieder wat wils. En de Tempo Matador liet ons met een dikke glimlach de mooiste plekjes zien. Leuke, gezellige inrichting. Een vast bed en een ruime zithoek. En het rijden zelf was een geweldige ervaring, genoeg tips/folders in de koffer met enveloppen. De ontvangst was heel leuk en gemoedelijk met een uitgebreide uitleg over de camper. Zeker voor herhaling vatbaar, de volgende trip hebben we al uitgezocht.

Judith – verrassingsroadtrip – Google

Onze dagen hier bestonden uit vuurtje maken in de houtkachel, koffiedrinken in het zonnetje, boekje lezen op de bank of in de stoel, lekker eten maken in het fijne keukentje, spelletjes spelen op het mooie tafeltje en vooral ook heel veel gesprekken. Als je op zoek bent naar een plek om even de stad te ontsnappen en echt even ‘quality time’ te hebben is deze plek top.. Mega fijn was ook de markt op zaterdagochtend met bakker, kaasboer, en groente- en fruitzaak van de boer die alles met paarden nog doet.

Bram  – Pioniershuisje– Campspace

Familie weekend met de leuke campers van Tralaluna! We hebben op twee verschillende campings gestaan, gekozen door Tralaluna. De campers en de campings waren erg leuk. Alles erg goed georganiseerd. We werden door de eigenaren ontvangen met een kop koffie. Na de koffie kregen we uitleg over de campers. We hadden er 3 mee en alle 3 waren erg compleet uitgerust en superleuk ingericht. Was een ontzettend leuke ervaring en we willen zeker nog eens op reis met Tralaluna!

Annet – familieweekend roadtripGoogle

Geweldig, de stilte, te midden van het groen. De hartelijkheid van Hans en Anita, de ontspannen sfeer. Het is een heel sfeervol onderkomen, klein maar fijn, met alles wat je nodig hebt, op een prachtige plek in ’t bis, heel privé. De badkamer in t hoofdhuis is nog heerlijk ouderwets, en lekker ruim. Tegelijkertijd kun je genieten van de heerlijke koffie’s en andere lekkernijen van Anita. Hans en Anita zijn beiden hele fijne mensen. Het ontbijt van Anita is een aanrader!! Ik hoop er nog vaak terug te komen, voelde me er helemaal thuis.

Tessel – Keetje Krekel – Natuurhuisje

Mercedes kampeerbus in tulpenveld

We hebben een geweldige week gehad op wereldreis met de Columbus! Iedere plek waar we aanlegden was tof en had iets bijzonders (leuk lunchcafe, heerlijk eten, inspirerende opzet, prachtige bosrijke omgeving etc etc) en het rondtouren zelf was absoluut favoriet voor onze zoon Lucas. Alles tot in de puntjes verzorgd, en originele en leuke tips voor uitjes en leuke plekken. Je bent er écht even uit! We hebben genoten met zijn drieeën, en denken er met veel plezier aan terug! Zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft. Hartelijk dank.

Theo, Liesbeth en Lucas – kampeerbus Columbus- Google

Heerlijk stil, nachtelijke hemel vol sterren. Een roepende uil. Voldoende privacy ook al is An Komen geopend. Moestuin naast de pipowagen. Kruiden mag je plukken voor een thee of in de maaltijd.

Lilian – Keetje Krekel Natuurhuisje

Wat een topdag gehad! Op stap geweest met ” Tante Toos“. We hebben genoten van een roadtrip door Drenthe. Inclusief een goed gevulde picknickmand met heerlijke verse producten. Deze dag ontbrak het werkelijk aan niets. Aan alles was gedacht. Echt een aanrader en een leuke en originele manier om Drenthe te verkennen.

Bardien – kampeerbus Tante Toos – Google

Een ideale plek om te kluizenaren, als je behoefte hebt om er even helemaal alleen op uit te willen gaan. Heerlijk bed, handige uitklap tafel. Houtkachel binnen om lekker een vuurtje te stoken. Keukentje met koelkast, gaspit, percolator, wasbak. Buiten ook de mogelijkheid om een vuurtje te maken. Prachtige omgeving, echt genoten!

Gijs – Keetje – Google

Wat een ontzettend leuke ervaring! We hadden de “VERRASSINGSREIS ROADTRIP” met Ome Tinus. Alles is tot in de puntjes geregeld en op gevoel voor ons samengesteld, het leek echt alsof Martin en Manilde wisten wat we leuk vonden. Het rijden met de camper zelf is al een ervaring, laat staan alle leuke reacties die je nog onderweg of op de camping krijgt.
Twijfel je nog? Echt nergens voor nodig en laat je elke dag verrassen door een leuke bestemming.

Haraldkampeerbus Ome Tinus – Google

kaarsen in standaard van electra stop

Ik ben een paar dagen te gast geweest in het wonderlijk mooie huisje in Frederiksoord. Een verrassende opeenstapeling van vondsten: het sterrenkijk-raam boven het bed, het nostalgische tuinmeubilair, de tuinkas-douche, de vuurplaats, de prachtige ligging in de boomgaard: Grandioos!

Jacqueline – Pioniershuisje – Google

ford transit kampeerbus

Het gevoel overvalt je zodra je met een van de geweldige retrospectief busjes op pad gaat. Wij hadden het genoegen om met Ome Tinus het Drentsche landschap te mogen verkennen. Dankzij de prachtige natuurkampeerterreinen die Tralaluna voor ons had uitgekozen zijn wij nu een heerlijke ervaring rijker.

Robin – kampeerbus Ome Tinus – Google

We hebben 3 dagen met Ome Tinus rond mogen rijden en we hebben geweldige dagen gehad. Alles is aanwezig en over alles is na gedacht, zelfs de hordeur heeft zijn eigen verhaal. Martin & Manilde zijn super vriendelijk, ze doen het helemaal vanuit hun passie en liefde voor oude campers. De dagen vlogen helaas voorbij maar we denken er zeker nog vaak aan terug.

Van Dalen – Google

Bekijk de laatste Google-reviews

Klik hier voor actuele reviews

Wil je een review plaatsen? Graag, dankjewel!

Klik hier, schrijf een review

@tralaluna volgen?

Volg onze social media kanalen en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe creaties en plekjes zijn en kun je mee reizen met onze avonturen.