Verhuurconcept

Een prettig verblijf zien wij als optelsom van een fijn onderkomen, mooie locatie èn persoonlijk gastheerschap.

Bij het kiezen van de plekjes voor onze Casita on Wheels is het gastheerschap dan ook een belangrijk checkpunt voor ons. De verschillende locaties kunnen een kampeerterrein zijn maar ook een agrarisch bedrijf, zoals een biologische pluktuin, lokale ondernemer, burger of anderszins een interessante locatie,

Bijdragers Pioniershuisje

Het is de optelsom die het geheel maken. Wij maken een Tiny Houses on Wheels, een andere heeft plek en diegene (of nog een ander) verzorgd het gastheerschap. Zelf hebben we geen eigen plekken. De Vintage huisjes zijn dus te huur op verschillende locaties.

De gast ervaart een bijzonder verblijf op een bijzondere locatie met oprecht gastheerschap.

De verhuur locatie kan een kampeerterrein zijn maar ook een agrarisch bedrijf (zoals een biologische pluktuin) of andere interessante locatie, lokale ondernemer of burger. De locatie en het gastheerschap moeten kloppen, dus we nemen de tijd om persoonlijk de match te verkennen.

Samenwerken?

De locatie en het gastheerschap moeten kloppen, dus we nemen de tijd om persoonlijk de match te verkennen. Er is een match als we een persoonlijke klik voelen en we voldoende op een lijn zitten w.b.t. de doelgroep die we graag ontvangen en wat we deze willen bieden. Met iedere eigenaar of beheerder hebben we ook graag persoonlijk contact. Om te genieten van hun bezigheden en ook geïnspireerd te raken door wat zij (be)leven.

Heb je een mooie plekje en denk je ‘hé, dat spreekt me aan en wil ik wel verkennen’? We ontmoeten je graag!

Heb je een andere ingrediënt waarvan je denk ‘dat zou een leuke combi of toevoeging zijn’? Kom maar op met je idee, we horen het graag!

@tralaluna volgen?

Volg onze social media kanalen en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe creaties en plekjes zijn en kun je mee reizen met onze avonturen.