Voscheheugte, Mariahoeve en Tralaluna samenwerking

Hoe zit het nu met die twee terreinen en Tralaluna? In een notendop: beide terreinen zijn onder hoede van initiatiefneemster Gervaise die het eigenaarschap inmiddels deelt met Bala en Bas. Wij treffen hier mooie plekken, mensen en vruchtbare samenwerking.

Natuurkampeerterrein en Eethuis De Voscheheugte

Sinds 2020 tref je Bas op de Voscheheugte. Samen met Jill en gezin emigreerde hij ervoor uit Amsterdam. Ervaren in de horeca, een Herbergier in hart en nieren. Bas is ook partij bij Landgoed Mariahoeve, samen met Gervaise en Bala. Bas is vooral verantwoordelijk voor het operationele deel van de Voscheheugte, en Gervaise ondersteunt in communicatie & PR. Gezamenlijk bepalen ze de strategie en waken ze over de identiteit van de Voscheheugte.

Lees Bas zijn verhaal 

Voorheen: Ruben en Chantal

Gasten die voor 2020 de Voscheheugte bezochten hebben goede herinneringen aan de verrassende culinaire kunsten van chef kok Ruben. Ruben en Chantal creëren nu onvergetelijke culinaire ervaringen in hun eigen restaurant De Sluiswachter.

 

Natuurkampeerterrein Landgoed Mariahoeve

In 2021 werd Landgoed Mariahoeve in Papenvoort overgenomen door initiatiefneemster Gervaise met partners Bala en Bas. Met een overtuigde visie, focus op natuurbeleving met een vleugje kunst en cultuur en kwaliteit, leidt zij de operatie van het terrein.

   

Lees het krantenartikel Herstart Mariahoeve  

Luister naar Gervaise haar zienswijze in de podcats (Be)stemmingsmaker.

Voorheen: Hendrik en Bina

Gasten die voor 2021 Landgoed Mariahoeve bezochte herinneren zich wellicht nog eigenaar Hendrik Entjes. Hij heeft, samen met Bina, met veel toewijding het 20 ha terrein ontwikkeld tot een prachtig Natuurkampeerterrein.

Tralaluna in samenwerking

Wat begon met een eerste retro caravan en kampeerbusje op de Voscheheugte is inmiddels uitgegroeid naar een jarenlange vruchtbare samenwerking. Het eerste Casita on Wheels (Tiny Tralaluna) rolde we naar de Voscheheugte, inmiddels zijn het er 4 geworden. Het eethuis liep als een tierelier en ook kwamen er steeds meer verblijfsgasten. Ter ondersteuning sprongen we bij en namen we een ’tussenjaartje’ 2020 het beheer van het kampeergedeelte van Ruben en Chantal over.

Aansluitend op de wens om uit te breiden, legde we de link naar Mariahoeve waar onze kampeerbusjes gasten en wij een geweldige plek zagen. Inmiddels verfraaien we ook daar het terrein met een aantal Casita on Wheels.

@tralaluna volgen?

Volg onze social media kanalen en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte als er nieuwe creaties en plekjes zijn en kun je mee reizen met onze avonturen.