Bijzonder overnachten in Drenthe

Bijzonder overnachten in Drenthe, dan zit je goed bij Tralaluna! Onze retro kampeerbusjes zijn al een beleving op zich. Alle busjes en caravans zijn vintage: met liefde onderhouden oldtimers. Zij gaan graag met je mee voor een relaxte trip. De ‘casita on wheels’ hebben alles aan boord voor een bijzondere vakantie: beddengoed, kookgerei, buitenmeubilair én good old bordspelletjes. Vergeet onderweg niet te zwaaien naar de enthousiaste weggebruikers!

Bijzonder overnachten

Tralaluna kent de fijne plekjes in de regio. Daarom geven we je graag tips voor mooie (natuur) kampeerterreinen in Drenthe, Groningen of Friesland. Campings waar je van harte welkom bent en echte rust kunt ervaren. Ook de kinderen gaan graag mee in de Casita on wheels! Een retro caravan of camper is voor hen ook een beleving; een die ze niet snel vergeten!

Zelf op pad of alles verzorgd

Onze kampeerbusjes en retro caravans kun je huren voor een vakantie in Drenthe, Groningen en Friesland. Door de relaxte manier van reizen (de busjes zijn geen snelheidsduivels), kun je deze provincies echt ervaren. Je kunt zelf bepalen waar je wilt verblijven, maar we willen je ook op weg helpen met onze roadtrips. Dan zorgt Tralaluna voor de reservering van de campings én voor alle informatie over leuke stops onderweg, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Maak kennis met Tralaluna

Wij laten je met trots kennismaken met de lokale geheimen. Daarom hebben wij verschillende supertrips samengesteld, zodat je een écht bijzondere vakantie beleeft. Een voorbeeld is ons speciale ‘Proef Drenthe’ arrangement, waarbij je stopt bij lokale ondernemers om kennis te maken met bijzondere streekproducten. Ook kennen we de leukste theetuinen, plukboerderijen en boomgaarden! Kijk voor deze en andere roadtrips hier.

Retro kampeerbussen en caravans huren

Welk retro kampeerbusje of caravan past bij jou? Neef Herbert, Tante Toos en al hun collega’s staan voor je klaar! Bekijk snel ons aanbod en reserveer je bijzondere vakantie!