Kampeerbus

Kampeerbus Neef Herbert

Neef Herbert is een Mercedesbusje uit 1974. Een pracht exemplaar om mee te toeren, of even mee stil te staan. Je rijdt in een gave bus en slaapt in de laadbak in een unieke tentconstructie.  Het heerlijke van kamperen onder een doek, met het grote verschil dat je tent al staat als een huis en je bedje gespreid is. Dus parkeren=installeren=recreëren. 

“DE ULTIEME GLAMPING OUTDOOR KAMPEERBUS!”

Zo eenvoudig als hij er van de buitenkant uit ziet, zo verrassend en veelzijdig blijkt Neef Herbert wanneer hij zich helemaal laat zien. Zo is hij rijk:

  • Een heerlijk dik èn lang matras (ruim 2 meter!) Twee personen kunnen riant vertoeven in dit slaapvertrek met ruim entree, een horraam en leeslamp. De luifel open, wanddoek open of dicht, hoe dan ook, je kunt heerlijk languit loungen, een boek lezen, een tukkie doen of een keer letterlijk op de uitkijk liggen.
  • Zitten en lekker chillen kan uiteraard ook in het slaapvertrek, maar ook in het ‘klompenhok’ ervoor of zoals het met kamperen de bedoeling is: op een campingstoeltje, ligbed, in het gras, op het picknickkleed of in de hangmat.
  • Voor de buitenkeuken is aanwezig: een tweepitsgasstel, handige rekjes om het op neer te zetten en uiteraard potten, pannen, glazen en bestek. Ook deze Casita on Wheels heeft het allemaal aan boord. En, voor het koele effect: een elektrische koelbox !
  • Beddengoed en badlakens zijn als je wilt ook fris gewassen aanwezig. Je bed is zelfs al gespreid. Dus terwijl je campingbuur nog druk doende is met haringen of voetpomp, zit jij al in je relaxstandje!
  • Achterop de trekhaak kan een fietsenrek geplaatst worden. Een fietsenrek en/of fietsen kun je ook bij ons huren.
  • En wil je een hengel mee? Goed op te bergen onder de bus, want daar hangt een handige koker, waar ook parasol haar plekkie heeft gevonden.

Kampeerbus huren Drenthe Neef Herbert Kampeerbus huren Drenthe Neef Herbert hippiebus

 Klik hier voor meer info over de huur en prijzen.