De Hubus

De Hubus

Sfeervol Tiny House in het bos in Drenthe aan de rand van een Pingomeer. Een heerlijk getaway voor degene die wil opladen in de natuur. Dat gaat hier wel lukken, op dit grootse natuurkampeerterrein, ook wel de wildernis van Drenthe genoemd. Plekjes genoeg om neer te strijken. Binnen op het bankje, aan de bartafel of buiten bij een van de zitjes, hangmat of toevallige boomstam. Eindelijk rust voor het lezen van een boek of schrijven van je gedachtes. 

Je slaapplaats op de vide (een fijn tweepersoonsbed is voor je opgemaakt) kijkt uit over het Pingomeer, ontstaan in de Ijstijd. De waterkant is een ideale plek om een beetje voor je uit te turen, al pootje badend of hengelend. Nog even en dan ligt er aan de steiger ook je eigen bootje klaar!

Het keukentje is voorzien van stromend water, een koelkastje en inductiekookplaat. En alles om een potje te kunnen koken. Met mooi servies, en uiteraard fijne glazen en koffiekoppen. En zodra de lente zich meldt, kun je ook gebruik maken van je buitenkeuken.

’s Avonds genieten bij het kampvuur, zie je het zitten? Ook kersen op je verblijf zijn het ontbijt, afhaalmaaltijden en als het je meezit ook verleidelijke houtgestookte pizza’s of een plekje aan de Table d'hôte Indian style. 

TIP: ga voor een extra relaxed verblijf en boek een paar uurtjes de sauna aan het meer! 

In de kalender kun je beschikbaarheid zien en tevens de prijsopbouw.