Tiny House

De voersilo van de buurman. We keken er jaren naar vanuit het keukenraam. De ideeën stroomde. Gekocht, weggehaald, ingekort en voorzien van een onderstel op wielen. Het werd een badhuis, rijdende keuken, buitenbar, bijna allemaal. Tot de dag dat de bestemming Originele Overnachting beklonken werd.

Een cosy Hide Away voor een of 2 personen. Overdag kun je binnen heerlijk zitten in de Boho rokersstoelen of aan het tafeltje voor twee. 's  Winters lekker warm bij de houtkachel die samen met de goede isolatie er voor zorgt dat je er lekker warm bij zit. 's Zomers bij de openslaande deuren met uitzicht op het Pingomeer. Tijd om te slapen, of nog even wakker liggen en staren onder het sterrenvenster? Dan komt neer je tweepersoonsbed, heerlijk reeds voor je opgemaakt. Binnen kun je een kopje koffie of thee zetten, buiten kun je helemaal los gaan met kokkerelen in de buitenkeuken met overdekte picknickzit. Deze laatste wordt nu gemaakt, foto's volgen nog.

Uiteraard ook hier een hangmat en vuurplaats, die je uitnodigen om heerlijk te relaxen.

In het verschiet, een steigertje met je eigen te water gaan. Een kano, kayak, sup? Het plaatje wordt nog verder ingekleurd.