Turelaar

Turelaar

 “Een Tralaluna Tiny House on Wheels is een eigenzinnige, originele creatie van Drentse bodem, gemaakt met inzet lokale krachten, ambachten en vakmanschap, gedrevenheid en plezier."

De Turelaar heeft bodem gevonden op natuurkampeerterrein De Voscheheugte, Midden in Drenthe. Een kleinschalig natuurkampeerterrein waar ook ons eerste Tiny House (Tiny Tralaluna) te vinden is. Van hieruit wandel je zo weg de natuur in, het mystieke Mantingerzand met heide, bos, stuifzand en jeneverbessen. Ieder moment van het jaar weer een verrassend mooie, rustgevende en inspirerend plek.

Zeker aanvullend is het cosy eethuis met terras vooraan het terrein. Zo verfraai je zo je verblijf met iets lekkers, van ontbijt tot diner en van alles daartussenin.

 “De inrichting is sfeervol en met comfort, voor ieder moment van de dag, aansluitend op de behoefte die er is.”

De Turelaar staat achteraan het natuurkampeerterrein, voorbij het kampeergedeelte. Met een weids uitzicht over het veld met adembenemende zonsondergangen. Aangrenzend een Natuurmonumenten gebied (afgesloten) waar ook een paar Schotse Hooglanders grazen. Wellicht turen zij nog een keer je kant op. Net als Tiny Tralaluna en 4 andere natuurhutten heeft ook de Turelaar een ruim stuk prive grond met buiten zit. De Turelaar heeft daarbij een vuurque, eigenhandig gesmeed door 'onze' Thijs.   

 “Dit Tralaluna Tiny House on Wheels is gebouwd met een mix van ecologische bouwmaterialen en hergebruikte materialen en verrassen, inspireren, comfort en sfeer als focus.”

DE TURELAAR IS te huur vanaf half oktober 2021. Het boekjaar 2022 wordt binnenkort aangemaakt. Reserveringen voor 2022 kunnen per email gemaakt worden. 

ONDER FAQ VIND JE PRAKTISCHE INFO

Turelaar Tralaluna Tiny House relax stoelenTurelaar Tralaluna Tiny House huisje met kampvuurTurelaar Tralaluna Tiny House slaapplek vide Turelaar Tralaluna Tiny House badkamer Turelaar Tiny House terras

Tiny House op natuurkampeerterreingroen logo eten en slapen zonder tralaluna

Een natuurkampeerterrein met een paar natuurhutten en fijn eethuisje. Dat is de Voscheheugte in een notendop. Hier komen gasten die alleen om samen met hun dierbare met rust en aandacht willen genieten van de Drentse natuur. Het eethuis is open voor lunch en diner en fijne tussendoortjes (zoals huisgemaakte cheesecake). Zie voor het actuele aanbod en openingstijden de Voscheheugte website.