Casita on Wheels Caravans

Alle Casita on Wheels caravans zijn oldtimers uit de jaren ’60 of ’70. Geen één is hetzelfde maar allemaal zijn ze netjes gerestaureerd en hebben ze een Vintage Stijl: een mengeling van oud en nieuw, nostalgisch, retro of werelds hip! En ze zijn compleet ingericht, zodat je alleen wat persoonlijke spulletjes hoeft mee te nemen.

Honkvast of meenemen?

De Casita on Wheels Caravans kun je huren voor een bijzonder verblijf op een vaste plek (On the Spot). We zetten het huisje op wielen in dat geval graag voor je klaar. Ook kun je de caravan aanhaken om mee op pad te gaan, al dan niet inclusief Roadtrip, met kampeerterreinen en wat extra's geregeld. Klik hier voor een overzicht van de Roadtrips.  Klik hier voor meer info over On the Spot huren. 

Hoeveel slaapplaatsen hebben de caravans?

Kip de Rooie Haan heeft een heerlijk vast matras. In de andere caravans creëer je in een handomdraai je bed door de zithoek om te leggen. Extra comfort biedt daarop een fijn dekmatras. Dekbedden en kussens uitrollen en het bedje is gespreid.

CaravansSlaapplaatsen*
Ribbel 2 + 1 + 1 (evt nog plek voor 1 persoon tussenin)
Kip de Rooie Haan  2 (vastbed) + 1 persoons. 
Otje 2 + 1

*Met een bijzettentje kun je met 4 à 5 personen gebruik maken van een caravan.

Wat moet ik verder zelf meenemen?

De caravans zijn volledig ingericht, om je zoveel mogelijk van alle gemakken te voorzien. Zo is aanwezig: kookgerei, servies, spelletjes, leesvoer, pen en papier, muziek, buitenmeubilair, zaklamp. In de Ribbel en Kip de Rooie Haan zit een minibar, Otje heeft een electrische koelbox. Allen hebben een tweepits gastoestel. Op verzoek kunnen we ook een buitenkeukengelegenheid neerzetten. Zelf meenemen: beddengoed, handdoeken, keukenlinnen. Of je kiest voor het gemakspakket, dan is werkelijk alles aan boord:

Wat is het gemakspakket?

Helemaal relaxed op pad ga je met het gemakspakket. Inbegrepen zijn dan: opgemaakte dekbedden, handdoeken, theedoeken, vaatdoekjes, afwasmiddel etc. en een gevulde koffiepot, thee, suiker, peper en zout. Voor het gemakspakket vragen we 15€ pp.

Is er sanitair aanwezig?

De meeste Casita on Wheels hebben een keukentje met stromend water. Met daarbij een spiegeltje aan de wand kom je een heel eind. Voor alle Casita on Wheels geldt dat er geen toilet ingebouwd zit. Dit zou men kunnen beoordelen als tekortkoming. Wij zelf zien dit echter als beter. Het scheelt nare luchtjes en een schoonmaakklusje. Voor wie er tegen op ziet om met ‘de rol’ over het kampeerterrein te gaan, leveren we een nostalgische retro gebreid hoedje. De sanitaire voorziening op de kampeerterreinen zijn overigens prima, luxueus zelfs!

En als er frisse dagen zijn?

Alle Casita on Wheels hebben een gas- en/of electrisch kacheltje aan boord. En boek je een verblijf tijdens de frissere periodes? Dan krijg je een extra dekentje en waterkruikjes mee.

Hoe laat zijn de aankomst- en vertrektijden?

‘On the Spot’:

Weekend = vrijdag vanaf 14.30 uur tot zondag 11.00 uur.*

Midweek = maandag vanaf 14.30 uur tot woensdag 11.00 uur.* 

Week = vrijdag vanaf 14.30 uur tot vrijdag 11.00 uur.*

*Afwijkende dagen en tijden (late uitcheck) en verlenging extra dag zijn altijd te overleggen!

En wat kost dat alles?

 

Ja, ik wil reserveren! Hoe werkt het?

- Vraag naar de beschikbaarheid door het reserveringsformulier in te vullen. Je ons uiteraard ook bellen of mailen.

- Komt het tot een reservering dan sturen wij de bevestiging toe. Hierin zetten we alles voor je overzichtelijk op een rijtje. De prijs- en betalingsafspraken en de huurvoorwaarden krijg je per email toegestuurd.

- Wij zorgen voor de reservering en betaling van de kampeerplek.

- Wanneer het zover is staat de caravan voor je klaar op de camping. De beheerders aldaar zullen je ontvangen en de weg wijzen.

- Je vakantie start, voor vragen kun je ons altijd contacten en zo gewenst komen we even langs.