weer vrijheid voelen 

Zo wil ik ieder jaar wel op familieweekend

Todat verveling omslaat in fantastisch

Waar ik ben? Op pagina 156

Kom je ook buiten spelen

weer vrijheid voelen 

Toffe camper huren?

Tja, hoe noem je ze? Buscamper, campervan, leuk campertje… Wij noemen ze Casita on Wheels: gave kampeerbusjes uit de jaren ’60 en ‘70’ met een eigen, originele look. De ene nostalgisch retro en vintage stijl, de andere meer werelds of van alles een creatieve mix.

Roadtrip door Noord Nederland

Kies voor een relaxte en avontuurlijke vakantie. Lekker toeren en knus overnachten in een sfeervol huisje op wielen. Je verkent mooi Drenthe en als je langer op pad gaat Groningen en Friesland. Gemak aan boord en als je wilt met een persoonlijke Tip-kit, opgemaakte bedjes en gevulde koffiebus. Nog meer avontuur krijg je als je kiest voor de Verrassings roadtrip, waarbij ook je overnachtingsplekken zijn geregeld. Wil je een dagje op pad, met bijvoorbeeld een Picknicktrip, ook daar hebben we regelmatig een bus voor beschikbaar. We hebben de meest gestelde vragen en een handige keuzehulp voor je op een rijtje gezet, lees vooral even eerst 'Goed om te weten'

verrassing

Tralaluna blog

Van busjes klussen tot tiny houses timmeren.

Lees onze blogs

webshop

Webshop

In de webshop scoor je mooi spul met Tralaluna uitstraling, voor je caravan, camper of thuis.

bekijk webshop

3

Over ons

Tralaluna staat voor een gevoel wat bij een geslaagde vakantie en fijn leven hoort. Blij, vrij en genietend. Daar dragen wij graag aan bij!

Lees over ons

4

Kadobon

Wil je een ander een Tralaluna trip kado doen? Leuk idee...

Bestel kadobon

X

Zoek je vakantie

CHECK IN VOOR JOUW AVONTUUR