Bijzondere overnachtingen in Nederland

Tijd is spaarzaam en een weekendje weg is voor velen een bijzonder moment. Fijn samen even weg en aandacht hebben voor elkaar. De zoektocht naar bijzondere overnachtingen kan je avonden vullen. Tot op zekere hoogte leuk om het internet door te struinen. Zelf zijn we wel fan van Bijzonder Plekje en ook op Origineel Overnachten worden leuke accomodatie aangeboden. Het zoeken naar iets anders dan anders kan voorpret geven. Dan is het helemaal goed. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dan weet je niet meer of een boomhut overnachting of juist slapen in een watertoren is wat je wilt. 

694 Ontdek Drenthe oerprovincie 2pagina Media Kampeerauto, juli 2016  (1)

Een echt originele overnachting

Wat we van menig gast terug horen is dat ze opgelucht een kreet van herkenning slaakte toen ze op de Tralaluna website belandde. 'Dit is wat ik zoek!" werd er geroepen. Waarom ben je voor een bijzondere overnachting bij ons aan het juiste adres?

  • we hebben keuze uit verschillende bijzondere accomodaties: kampeerbussen, caravans, Tiny Houses en trekkershutten
  • al die soorten accomodaties zijn ook nog eens uniek in hun soort. Er is maar 1 Tante Toos, 1 Keetje en 1 Columbus.
  • ieder verblijf heeft een sfeervolle en complete inrichting, met een knipoog en een eigen luxe. De een een grammofoonspeler, de ander een hakbijl voor het kloven van je eigen kampvuurhout.
  • Tralaluna is kleinschalig wat betekent dat het altijd persoonlijke aandacht krijgt. Het je speciale wensen? We gaan er graag mee aan de slag! De roadtrips stellen we op maat samen en ook bij de huisjes kunnen we altijd wat extra's regelen zoals fietsen voor de deur, ontbijtservice of zelfs slingers bij aankomst
  • Je kunt op een vaste plek overnachten maar ook rondtrekken
  • met de roadtrip waarvoor je, aanvullend op de huur van een camper kunt kiezen, ontdek je veel verschillende plekjes en slaap je iedere nacht op een bijzondere camping

Top 3 Bijzondere Overnachtingen

  1. Huur een toffe camper en ontdek de noordelijke provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Optioneel met roadtrip waardoor je onbezorgd alle tijd over hebt om te genieten.
  2. Huur een Tiny House op een prachtig natuurterrein. Speel met de ervaring en gedachte hoe het zou zijn om kleiner te gaan wonen.
  3. Huur een trekkershut en slaap in een natuurhuisje in Drenthe, met gezellige houtkachel en vuurplaats. 

View the embedded image gallery online at:
https://tralaluna.nl/bijzondere-overnachtingen#sigProIdd3e162b739

Bijzonder Plekje Boeken

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal beschikbaar is voor je? Koekeloer lekker door ons aanbod en laat ons weten waar je oog op valt. En zie je door het leuks jouw keuze even niet, je mag ons altijd bellen, dan checken we samen wat het beste bij je past.