Kom je ook buiten spelen

Todat verveling omslaat in fantastisch

Zo wil ik ieder jaar wel op familieweekend

Waar ik ben? Op pagina 156

Kom je ook buiten spelen

Huren

Bij Tralaluna vind je een assortiment aan originele huisje op wielen om vakantie in te vieren. Als in een volle snoepwinkel roepen ze allemaal je naam. Lastig kiezen?  Bedenk of je op een vaste plek wilt verblijven of rond wilt trekken. Wil je het laatste, dan kies je iets met een motor en stuur en kom je al ras uit op een kampeerbus. In alle andere gevallen screen je de caravans en Tiny Houses. Easy peasy toch?

 

CAMPER EN CARAVAN HUREN

ORIGINEEL OVERNACHTEN

Een unieke en bijzondere overnachting is het slapen en wakker worden in een Tralaluna kampeerbus of caravan sowieso. Je eigen huisje op wielen, je wordt er vrolijk van. Het leuke is ook nog eens dat je je eigen honk (je voelt je namelijk al heel snel thuis) mee kunt nemen op reis. Onderweg picknicken met je eigen vers gezette koffie en iedere ochtend een ander uitzicht, dit wordt een onvergetelijke vakantie!

GA OP AVONTUUR MET EEN CAMPER OF CARAVAN

Op ontdekkingsreis door het noorden van Nederland met een gave kampeerbus, dat wil je toch ook een keer beleven? Met een verrassingsreis of een van onze andere roadtrips ben je verzekerd van gemak èn vrijheid èn dikke pret. De bus is compleet ingericht, all-in, de kampeerterreinen zijn geregeld en je krijgt een mobiele VVV-tas mee. Je hoeft alleen nog maar je eigen rugzak te vullen en off you go!

3

Over ons

Tralaluna staat voor een gevoel wat bij een geslaagde vakantie en fijn leven hoort. Blij, vrij en genietend. Daar dragen wij graag aan bij!

Meer weten?

webshop

Webshop

In de webshop scoor je mooi spul met Tralaluna uitstraling, voor je caravan, camper of thuis.

bekijk webshop

fans aan woord

Fans aan het woord

Wie kan beter vertelen hoe leuk onze vakantiemogelijkheden zijn dan onze fans. Wij laten dan ook graag onze fans aan het woord.

Meer weten?

media

In de media

De Casita on Wheels geven mooie plaatjes en hoe leuk is het dat het gedeeld wordt in diverse media.

Meer weten?