Knappe Koppen en Handige Handen

We kiezen bij voorkeur voor lokale samenwerking en laten ons graag ondersteunen, inspireren en wijzer maken. Knappe koppen, handige handen en zeker ook mensen met enthousiasme, zijn voor ons een aanwinst. Dus mocht je een bijdrage willen leveren, laat het ons weten. Wie weet beland je zo ook op onze Wall of Fame!

 

 cid d23361ba d761 424b 9d8f f6239d6cf2fcEURPRD10 PROD OUTLOOK  Bert voorheen Boheems ParadijsAlice van voorheen Boheems Paradijs  vn Egten Tralaluna

Martin Ecobouw Noordjoost polaroid

 

Thijs IMG 4452IMG 4451  

 

Tralaluna Jutters

We zijn er blij mee, onze Jutters in het Veld. Ogen en oren die nog wel eens wat aardigs tegen komen wat we kunnen gebruiken. 

Paul 2Joke 3

 

Voor de bouw van het eerste Tiny House hebben we de handen geschud met de jongens van Ecobouw Noord, David en Wouter. Gedreven meubelmakers èn ervaring in het maken van Tiny Houses. In de afwerkfase kwam Thijs in beeld en hielp ons tot het eindresultaat.

Voor advies en materiaal hebben we contact gehad met Dubomatdubomat, ecologische bouwmaterialen.

 

Ook gingen we te raden bij Ecologische Bouwmaterialen.groene bouwmaterialen. En zijn we ook bij de lokale leverancier Concordia vaste klant. Hout kwam van een lokale houtzagerij Bolding in Schoonloo, alwaar we menigmaal ook inspiratie opdeden. Doordat we veel hergebruikte spullen gebruiken, kwamen er veel bijzondere verhalen en contacten op ons pad. 

Nice 1We delen onze vragen met NICE, Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie, in Meppel. Hier buigen studenten zich over vraagstukken vanuit het bedrijfsleven, die vervolgens op circulaire wijze worden opgelost. Het lab is een initiatief van overheden, bedrijven, onderwijs en maatschappelijke organisaties, ontstaan vanuit de wens van Provincie Drenthe om gehoor te geven aan de ambitie van het Rijk om in 2050 een volledig circulaire economie te hebben.

 NoormannenMascini mc logo 300x119