Koffie op wielen 

Helemaal de blits maak je met deze orange VW T2 bus op je feest, familiedag of event. Dit complete plaatje wordt verzorgd door de Börker Koffie Compagnie.

"Een eyecatcher èn (h)eerlijke koffie"

Verwen al je gasten met hun favoriete koffie. Espresso, pure koffie, cappuccino, latte macchiato, caffè latte, koffie verkeerd, het kan allemaal! Vers gezet, met proffesionele apparatuur en zorgvuldig geselecteerde koffiebonen.

Foodtruck Coffee mèt Barista op locatie 

Zorgeloos de koffie geregeld: de bus komt naar de locatie die jij wilt inclusief (h)eerlijke koffiebonen èn barista, de specialist in het bereiden en serveren van koffie. Alles is dus geregeld, geen omkijken meer naar!

“Deze barista's zorgen voor de perfecte service en sfeer”

Met veel overtuiging tippen wij van Tralaluna deze koffiebus, baristed by Hans en Elisabeth. Wij hebben hen leren kennen als eigenaren van een prachtige natuurkampeerrterrein Landgoed Börkerheide (bos-heide-ven). Gastvrij, vol ervaring, finesse en met een knipoog. Laat je de de Börker Koffie Compagnie binnen rollen op jouw event, dan komt het meer dan goed!

Meer info en overleg over de mogelijkheden:

    logo website   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  telefoonnummer: 06-10027988