Huur een hippe kip bij Tralaluna

Met een hippe kip kun je eens écht bijzonder kamperen. Tralaluna heeft twee hippe kippen in de Casita on Wheels collectie. Dit zijn beide fijne vintage caravans van het oer-Hollandse merk Kip. Het interieur is helemaal in stijl: ze hebben een kek behangetje, retro bekleding en toffe accessoires zoals een schommelstoel of een good old spelletje PimPamPet. Zo wordt kamperen echt een retrobeleving: terug naar vervlogen tijden!

Nostalgie in de caravan

Kamperen in de Kippen van Tralaluna geeft een nostalgisch gevoel. Een kleedje op tafel, klokje aan de wand, olielampje voor buiten, ’s avonds het vuurkorfje aan voor de deur…een bijzondere ervaring. Wanneer had je voor het laatst alle tijd om samen een legpuzzel te maken? Of deed je een gezelschapsspel? Gun jezelf deze ervaring in zo’n unieke caravan.

Op vakantie met een hippe kip

Tralaluna zorgt ervoor dat een kampeervakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Een Drentse wereldreis noemen we dat! Wil je tijdens een verblijf in een hippe kip ook meer van de Drentse omgeving zien? Kijk dan ook eens bij onze roadtrips. Wij verzorgen dan de camping, geven tips voor leuke uitjes en lekker eten. We bieden verschillende roadtrips aan en denken heel graag met je mee, zodat je kunt genieten van de omgeving waar we zo trots op zijn!

Kip de Rooie Haan

Kip de rooie haan is een hippe kip van Tralaluna voor 2 tot 4 personen. Het is een ´roodband Kip´, een klassiek model van dit mooie oer-Hollandse caravanmerk. Kip de rooie haan heeft eigen tuinmeubilair en natuurlijk alles om te koken, af te wassen en lekker te slapen. Op de plank liggen legpuzzels en bekende gezelschapspelletjes.

De scharrelkip

Deze hippe oude Tralaluna-dame kan achter een caravan mee óf staat voor je klaar op het Drentse natuurkampeerterrein de Voscheheugte. Er kunnen 2 tot 3 personen heerlijk in slapen en ontspannen. De scharrelkip heeft een Mexicaans tintje en passende accessoires zijn natuurlijk aanwezig.

Onze Otje

Toegegeven: Otje is geen Kip. Maar dat maakt haar zeker niet minder hip! Otje is een Otten Kruiser uit 1964. Ook Otten is een oer-Hollands merk en zij past echt bij de andere caravans. Zowel aan de voor- als achterzijde kunnen de ramen van Otje open. Het interieur is écht retro en uniek. Wil je Otje ontmoeten op natuurkampeerterrein Vosscheheugte of neem je haar liever zelf mee op pad?